Over ons

 

Van der Elst Hoveniersbedrijf

 vakmanschap, echte zorg & creativiteit

Wij zijn een klein hoveniersbedrijf, opgericht in 2003 door de huidige eigenaar Martijn van der Elst. Wij bieden u alle facetten van het vakmanschap. Een grote kring van opdrachtgevers laat de aanleg en het onderhoud van de tuin aan onze hoveniers over. Vaste klanten, die gehecht zijn geraakt aan onze werkwijze en nieuwe klanten, die geprikkeld zijn door ons perfectionisme. Want áls we bijvoorbeeld een haag snoeien, doen we dat opvallend strak.

In elk seizoen staan we voor u klaar

Met onze medewerkers staan we voor u klaar; in elk seizoen. We beschikken over eigen tuin- en parkmachines. We willen alles onder handbereik hebben wat nodig is voor de aanleg en het onderhoud. Misschien wel het belangrijkste waarover we beschikken, is onze kennis en ervaring. We hebben diepgaande kennis van beplantingen en de toepassing ervan. Dat is een voorwaarde voor vakkundig onderhoud en optimale verzorging. Wij richten ons op particuliere klanten, bedrijven en overheid.

Onze visie

Bij Van der Elst Hoveniersbedrijf kunt u echte zorg verwachten. Wij zijn voor onze klanten altijd goed bereikbaar en nemen alle tijd voor advies. Onze tevreden klanten stimuleren ons enorm. Gebleken is ook dat onze klanten ons beste reclamemiddel zijn. Met dank aan hen maakten wij vele tuinen bij een kennis, buurman, broer etcetra.
Bij ons geldt afspraak is afspraak en onze informatie is volledig. Geen addertjes onder het gras en geen onvoorziene kosten op de factuur maar een duidelijke, volledige gespecificeerde en kloppende offerte voor iedere klant.

U kunt zeker zijn van kwaliteit en bijzondere creativiteit want wij beschikken over een enthousiast en deskundig team van vakbekwame hoveniers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.